Contact

Tel : 0751 19 51 96

e-mail:office@watershopping.ro

 

 

 


CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


1. Denumirea operatorului de date cu caracter personal: Grupul de firme IMA CONCEPT, GRUPUL DE FIRME IMA CONCEPT [IMA CONCEPT – CUI RO 24905600, IMA CONCEPT SYSTEM - CUI 38097661, IMA CONCEPT IMPACT – CUI 36321109, IMA CONCEPT SERVICE – CUI 34697256 - IMA CONCEPT INVEST – CUI 33583130] Str. Carpati, Nr. 35, Bl. 28, Targu Mures, jud Mures, tel: 0751 196 197, e-mail: customer@imaconcept.ro,

Iti multumim pentru interesul fata de compania noastra si de serviciile comercializate de noi. Cand intri intr-o relatie de orice fel cu noi, ne incredintezi informatiile tale.

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru, in acord cu prevederile GDPR.
Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Iti luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Aceste informatii sunt importante. Speram sa le citesti cu atentie. Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru societatea noastra , ale caror date sunt specificate in sectiunea de contact, si ne dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile In care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal. Grupul de firme IMA CONCEPT a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala, precum si cu privire la stergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si pentru care vor fi ulterior prelucrate.

1. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

1.1. Sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

1.2. Sunt colectate in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

1.3. Sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate si nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor In care au fost colectate.

2. Reguli generale

2.1. Prezenta Politica stabileste masuri tehnice si organizatorice implementate de societatea noastra, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la confidentialitatea si securitatea prelucrarilor efectuate In cadrul activitatii sale. Prin cerinte minime de Securitate si confidentialitate este avut in vedere un complex de masuri tehnice, informatice, organizatorice, logistice si proceduri prin care se asigura un nivel minim de securitate al prelucrarilor.

2.2. Pentru Indeplinirea prevederilor legale aferente si In vederea satisfacerii cerintelor pastrarii In siguranta a datelor si informatiilor, societatea noastra a elaborat si implementat o serie de politici si masuri organizatorice si tehnice orientate privind: - Utilizarea dispozitivelor mobile - Securitatea informatiei - Pastrarea , gestionarea si accesul la date cu character personal - Masuri antispam - Asigurara securitatii fizice - Utilzarea emailului si a internetului - Instruirea si asigurarea confidentialitatii personalului si a persoanelor imputernicite;


3. Categoriile de date cu caracter personal colectate si scopul colectarii

Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta Politica includ elemente de identificare, dupa caz, de tipul nume si prenume, telefon, adresa de domiciliu, adresa de livrare, adresa de e-mail, date bancare sau alte asemenea, care servesc la identificarea dumneavoastra sau a persoanelor care va reprezinta ori pe care le reprezentati. Societatea noastra se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii , sub forma de baze de date (gratuit sau contracost) si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre parti. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de catre societatea noastra se vor face doar cu acordul explicit al parintilor sau al altor reprezentanti legali. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. si le folosim la: - Nume si prenume - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate - E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda, pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs, pentru a va trimite ofertele cerute de dumneavoastra. De asemenea adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva o problema - Numar de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra. Va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrata pentru a documenta problema dvs si rezolvarea ei. Pe numarul de telefon veti primim SMS-uri cu informatii despre comanda sau oferta dumneavoastra - Detalii de facturare, adresa - avem nevoie de aceste date, pentru facturarea, livrarea si intocmirea documentelor fiscal anuale - Cont bancar – pentru a returna contravaloarea banilor in cazul unui retur

4. Destinatarii datelor cu caracter personal prelucrate
O parte din aceste date pot fi comunicate doar catre parteneri contractuali ai Societatii noastre, denumiti destinatari (ex: parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului angajati ai societatii, firme de curier si posta) precum si altor persoane fizice sau juridice imputernicite sa prelucreze date cu caracter personal in numele societatii (ex: avocati, contabili, auditori, consultanti)
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate sunt strict confidentiale. Societatea noastra se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii , sub forma de baze de date (gratuit sau contracost) si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre parti. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de catre societatea noastra se vor face doar cu acordul explicit al parintilor sau al altor reprezentanti legali.

5. Drepturile persoanelor a caror date personale sunt colectate si/sau prelucrate

Beneficiati de urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc:

5.1. Dreptul de informare Aveti dreptul de a obtine de la Grupul de firme IMA CONCEPT cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului In care sunteti deja in posesia informatiilor respective: a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul; b) scopul in care se face prelucrarea datelor; c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, In special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile In care pot fi exercitate; d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.
5.2. Dreptul de acces la date Aveti, de asemenea, dreptul de a obtine de la Grupul de firme IMA CONCEPT, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Societatea noastra.

5.3 Dreptul de interventie asupra datelor Totodata, aveti dreptul de a obtine de la operator, la cerere si In mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.

5.4 Dreptul de opozitie In plus, aveti dreptul de a se opune In orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc de catre Societatea noastra. 5.5 Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale Un alt drept de care beneficiati este dreptul de a cere si de a obtine retragerea/ anularea/ reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice In privinta dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii dumneavoastra, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.

5.6 Dreptul de a va adresa justitiei In acelasi timp, aveti, dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost Incalcate.

6. Dezvaluirea datelor cu caracter personal catre terti

Datele colectate sunt dezvaluite catre terti numai in cazul In care societatea noastra este tinuta de o obligatie legala In acest sens. Orice dezvaluire catre terti In alte conditii a datelor cu caracter personal va fi facuta numai cu acordul dumneavoastra expres, exprimat In prealabil.

7. Contact

Pentru exercitarea drepturilor mentionate anterior sau pentru solicitari sau intrebari cu privire la prezenta Politica sau daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la customer@imaconcept.ro De asemenea puteti contacta sau depune plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro . Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336 Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212 Fax: +40.318.059.602

8. Cookies

Acest site utilizeaza, de asemenea, cookie-uri Asa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest site colecteaza automat anumite informatii si le stocheaza in fisierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locatia geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informatii despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati acest site web si, datorita acestei imbunatatiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor nostri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest site, pentru a analiza tendintele, pentru a urmari navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informatii demografice, pentru a ne ajuta sa intelegem preferintele vizitatorilor si nevoile acestora. . Pentru mai multe detalii privind cookie-urile, va rugam sa accesati politica de cookies

 

POLITICA DE COOKIES

  1. Notiunea de "cookie"

 Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Odata ce acceptati, fisierul este stocat local si ajuta la analiza traficului web sau memoreaza preferintele unui site vizitat des. Cookie-urile ajuta aplicatiile web sa ofere raspunsuri personalizate. Aplicatia web isi poate modifica parametrii pentru a corespunde nevoilor tale adunand si memorand informatii legate de preferintele tale.

 Un cookie este format din doua parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

 Per ansamblu, cookie-urile ne ajuta sa iti punem la dispozitie un website mai bun deoarece ne ofera oportunitatea de a monitoriza ceea ce considerati folositor sau inutil intr-o pagina web. Un cookie nu ne ofera acces in nici un caz la computerul dumneavoastra sau la informatiile dumneavoastra, ci doar la acele informatii pe care alegeti sa le impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Majoritatea browser-elor accepta cookie-uri automat, dar de obicei puteti modifica in setarile browserului ca acesta sa le refuze. Refuzul de a stoca cookie-uri va poate impiedica sa experimentati toate caracteristicile unei pagini web

 Exista doua categorii mari de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul paraseste site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.

Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurata de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

 Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (browser-ul pe care il folositi dvs., spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) si un web-server anume, mai precis serverul care gazduieste site-ul nostru. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta. 

  1. Care este durata de viata a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (cookie-urile de sesiune) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul paraseste website-ul , in vreme ce unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de utilizator in orice moment.

  1. Cum folosim noi cookie-urile pe acest site

Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a va fi mai usor sa intelegeti de ce avem nevoie de ele:

  1. Strict necesare/esentiale – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a inregistra activitatea dvs. pe internet. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect.
  2. Performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des sau daca intampinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime.

Utilizand site-ul nostru va exprimati acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanta”. Daca le blocati, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs. 

  1. Functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei dvs. Acestea pot inregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Acestea se refera strict la site-ul nostru si nu pot urmari alte site-uri pe care le vizitati.

Aveti posibilitatea sa blocati sau sa permiteti utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate insemna ca nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor sa ne impiedice sa memoram ca nu ati dorit un anumit serviciu.

  1. Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ati ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu dvs. sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem.

Daca preferati, puteti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca v-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile dvs.

  1. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Cookie-uri plasate de terti („third party cookies”) sunt plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv si ar putea fi folosite in mod anonim pentru a memora istoricul de navigare al unui utilizator, astfel incat acestuia sa-i fie livrata publicitate cat mai relevanta. Acest tip de cookie-uri pot fi blocate de un utilizator prin intermediul setarilor browser-ului.

Precizam ca nu avem control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidentialitate ale unor terte parti, insa tertele parti se obliga sa respecte legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului acestui site.

  1. Cum puteti opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau puteti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu sunteti inregistat folosind cookie-urile, nu veti putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului dvs. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Safari

 Pentru setarile cookie-urilor generate de terti si daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

All About Cookies

Microsoft Cookies guide

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage?hl=ro (Google Analytics)

IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online: http://www.youronlinechoices.com/ro/

  1. Stocarea informatiilor captate de cookie-uri

Informatiile obtinute de cookie-uri sunt pastrate in conditii de siguranta ridicata de web-server, respectiv serverul care gazduieste site-ul nostru. Va asiguram ca web-serverul respecta cerintele de securitate ridicata in ceea ce priveste informatiile colectate prin cookie-uri, fiind obligat sa respecte cu strictete obligatiile impuse de legea aplicabila. Informatiile pe care le colectam despre dvs. prin accesarea website-ului nostru nu vor fi partajate cu terte parti.

  1. Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidentialitatea datelor si a informatiilor personale pe care le transmiteti prin utilizarea acestui site web, am stabilit masuri tehnice si organizatorice interne adecvate. Actualizam si testam tehnologia noastra de securitate in mod continuu. Restrictionam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajati care trebuie sa stie acele informatii pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajatii nostri cu privire la importanta confidentialitatii si mentinerea confidentialitatii si securitatii informatiilor dvs. Daca apare o scurgere de date cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere in conformitate cu politica noastra privind incalcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca scurgerea poate duce la vatamari fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fara intarzieri nejustificate, cu exceptia cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

  1. Aspecte de securitate legate de cookie-uri

Cookie-urile nu sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate, nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

  1. Modificari ale politicii privind cookie-urile

Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Avand in vedere ca legile privind protectia datelor cu caracter personal, interpretarile organelor de stat, recomandarile autoritatilor de supraveghere se schimba si se imbunatatesc din cand in cand, se asteapta ca aceasta notificare privind confidentialitatea si conditiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina, astfel incat dvs. sa fiti constient de politicile noastre. Dispozitiile continute in prezentul document inlocuiesc toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

  1. Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookie-uri

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura insa ca navigati fara griji cu ajutorul cookie-urilor:
Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

  1. Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale, daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la customer@imaconcept.ro

Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu titlul "Nu utilizati datele mele" si numele dvs la adresa de email mentionata pe website customer@imaconcept.ro

MTIwN